EXCURSIES

BURJ KHALIFA

Bekijk Dubai vanaf grote hoogte op het At The Top-observatiedek van de Burj Khalifa, met 828 meter één van de hoogste gebouwen ter wereld. De lift brengt je in no-time naar de 124ste verdieping op 454 meter hoogte. Een absolute must tijdens een bezoek aan Dubai!

AQUAVENTURE

Aquaventure is het grootste waterpark van het Midden-Oosten. Het park is gelegen op de kop van het Palm Jumeirah eiland, pal naast het Atlantis The Palm hotel. Verblijf je in dit hotel, dan kun je gratis naar binnen. Heb je voor een ander hotel gekozen, boek dan snel je tickets.

HOP ON HOP OFF BUS

Ontdek Dubai in je eigen tempo met een ticket van de categorie Classic, Premium of Deluxe voor 3 hop on, hop off-busroutes. Luister naar audiocommentaar in 12 talen en krijg allerlei extraatjes, waaronder toegang tot het Dubai Museum.

WOESTIJNSAFARI'S

Zet je schrap voor de rit van je leven tijdens een safaritour door de woestijn van Dubai. Een woestijnsafari is een absolute must als je van avontuur houdt. Je gaat de duinen in en verkent de woestijn zelf. Neem het schitterende woestijnlandschap in je op tijdens een tour. Het aanbod in excursies naar de woestijn is enorm. Wij zetten de leukste voor je op een rij.

NU BESCHIKBAAR: AIN DUBAI

Geniet van 360° uitzicht vanaf 's-werelds hoogste reuzenrad. Je hebt Dubai pas gezien als je door de lucht zweeft op Ain Dubai. Rijd 38 minuten hoog in de lucht, luister naar muziek en voel je als een VIP die nipt aan cocktails of mocktails terwijl je de perfecte Instagram-foto's maakt. Ontmoet je gastheer in de Ain Dubai om aan boord van het reuzenrad te gaan. Stap dan in en geniet van het panoramische uitzicht vanuit je gedeelde hut met airconditioning en een Skybar. Luister naar muziek en drink cocktails terwijl je geniet van de rit van je leven. Zie Dubai vanaf 250 meter hoog in de lucht tijdens een ervaring die je letterlijk de adem beneemt.

HELIKOPTERVLUCHT

Waan je een echte v.i.p. tijdens een 15 of 25 minuten durende helikoptervlucht hoog boven Dubai. Stap in een luxe helikopter en zoef over Atlantis the Palm, Burj Al Arab en de 'Gouden Mijl'. Vlieg langs de kust van de Perzische Golf en over de World Islands.

FERRARI WORLD

Ga een dag naar het enige Ferraripretpark ter wereld. Met het Bronze Ticket heb je toegang tot Ferrari World op Yas Island, Abu Dhabi en ervaar je de opwinding van 20 attracties voor alle leeftijden, bewonder je klassieke auto's in het museum en meer.

DAGJE ABU DHABI

Duik in de geschiedenis van Abu Dhabi tijdens een 8-uur durende tour door de grootste stad van de Verenigde Arabische Emiraten. Bezoek de Sheikh Zayed Grand Moskee, hét meesterwerk uit de Islamitische architectuur, Emirates Palace, Etihad Towers, en meer. 

ATERNOON TEA BIJ SKY VIEW BAR IN BURJ AL ARAB

Geniet van een heerlijke 7-gangen afternoon tea met een glas Champagne bij de SkyView Bar in het enige 7-sterren hotel ter wereld. Beleef vanaf de 27e verdieping van het Burj Al Arab Hotel het uitzicht op de Persische Golf en de stad Dubai. 

VOLG ONS